Dermaplaning - Frequently Asked Questions

Wat zijn de resultaten?


De behandeling gebeurd in een reeks van 12 beurten, je komt 2x per week.
De eerste resultaten zijn er na 5 beurten, na 1 beurt voel je reeds wat een inpact deze behandeling zal hebben.

De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 cm in omtrek kunnen meten.
Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?


Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.
Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken.

Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en te bewegen, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens de eerste afspraak voeren we eerst een figuur-en gewichtsanalyse uit. Er zijn meerdere beurten nodig, wij werken met een reeks van 12 beurten.
Het kan zijn dat een vervolgkuur nodig is. We werken samen een behandelingsplan uit.
Valt uw BMI gelijk of boven 30 dan starten we eerst met een afslankprogramma. We kijken samen wat bij jou het beste past.
Welke zones zijn te behandelen?


Taille Buik Dijen Billen Heupen Benen Armen Love Handles
Is de behandeling pijnlijk?


Er treed geen pijn op, geen blauwe plekken en wordt geen schade toegebracht aan andere weefsels. U heeft geen herstelperiode nodig, zodat u vlak na de behandeling gewoon uw activiteiten kan verder zetten. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling is het raadzaam om veel water te drinken om de afgebroken vetcellen door het lichaam te laten afvoeren. Een cavitaite behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.